Verenigingen

Kinderuitje in de vakantie in Geologisch Museum

Foto: Geologisch Museum

VELP – Deze voorjaarsvakantie zijn kinderen weer welkom in het Gelders Geologisch Museum in Velp. Op donderdag 7 maart van 10 tot 12 uur is het weer tijd voor het populaire ‘steentjes kraken’ voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. 

Steentjes kraken gebeurt met een apparaat, dat de kinderen zelf mogen bedienen. Het is spannend, wat je in het binnenste van de steen zult aantreffen. De kans is groot dat je kleine, schitterende stukjes vindt. Dit zijn mineralen, waar Kees uitleg over zal geven.

De vondsten mogen natuurlijk mee naar huis genomen worden. Aanmelden kan op www.geologischmuseum.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten