Verenigingen

IVN wandeling door de Imbosch bij Laag-Soeren

Foto: IVN

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt op zondag 10 maart om 14.00 uur een wandeling door de Imbos. De start  is bij Parkerplaats Elsberg / Lange Juffer in Laag Soeren.

De Imbos vormt een onderdeel van de Oost-Veluwezoom waar de natuur zijn gang heeft kunnen gaan. De gidsen laten de resultaten van dit beleid zien. Tevens wordt er aandacht geschonken aan de culturele achtergronden van dit gebied en de invloed van de Heren van Rosendael. En wat rest er nog van de boom van Partoll?

De wandeling duurt ongeveer 3 uur. Aanmelden is niet nodig, de wandeling is gratis. Kijk voor meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten