Verenigingen

RIQQ zoekt deelnemers voor prive kunstlessen bij hen thuis

Foto: Cultuurbedrijf RiQQ

RHEDEN – Is het voor u lastig om een kunstzinnige cursus buitenshuis te volgen? Had u altijd al eens willen schilderen, maar denkt u dat u te oud bent om het nog op te pakken? Heeft u misschien nog een muziekinstrument op zolder liggen, dat u graag weer oppakt? Of een schriftje met gedichten dat u nog eens met iemand wilt delen?

U bent nooit te oud om iets nieuws te leren of een oude passie te laten opbloeien. In de één op één lessen aan huis, begeleidt een vrijwilliger – onder begeleiding van een kunstvakdocent – u bij het (her)ontdekken van uw kunstzinnige talent.

De lessen zijn speciaal bedoeld voor mensen die niet gemakkelijk kunnen deelnemen aan een groepsles buitenshuis. Bijvoorbeeld door een fysieke of sociale beperking of een taalachterstand. Aanmelden kan op www.cultuurbedrijfriqq.nl. De eerste lessen starten in maart en zijn gericht op beeldende kunst.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten