Ochtendwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Geldersch Landschap en Kasteelen

ROZENDAAL – Om de rust van het bos in de ochtend te ervaren, organiseert de boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen  zondag (17 maart) een ochtendwandeling op landgoed Rosendael. Hij neemt vroege wandelaars 2 uur lang mee aan de rand van Velp en Rozendaal.

Tijdens de wandeling is er aandacht voor de bijzondere plaatsen van het gerenoveerde deel van het landgoed Rosendael. De boswachter legt uit waarom renovatie nodig was, welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en waarom. Hier kan men de schoonheid van een kasteellandgoed ervaren.

De start is om 10.00 uur op de parkeerplaats bij kasteel Rosendael. Deelname kost maar 5 euro, kinderen 6 t/m 12 jaar betalen 2,50 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten.