Streeknieuws

Woningen ontruimd na felle brand in rijtjeshuis

Foto: Studio Rheden

VELP – Een korte felle brand heeft dinsdagavond een woning in Velp in de as gelegd. Meerdere omliggende woningen zijn uit voorzorg ontruimd. De brand brak rond 23.38 uur uit in een rijtjeswoning aan De Straatweiden. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten sloegen de vlammen uit de woning.

De woning is door de vlammenzee onbewoonbaar geworden. Zes omliggende woningen zijn door de hulpdiensten uit voorzorg ontruimd.

Volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio heeft één persoon rook ingeademd. Het slachtoffer, de bewoonster van de woning, is behandeld door ambulancepersoneel. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten