De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Foto: Pixabay

DIEREN  – Mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken bij de belastingaangifte kunnen in maart terecht bij de inloopspreekuren van Bibliotheek Veluwezoom. Hier wordt informatie gegeven en hulp geboden bij het invullen van de aangifte. De hulp is gratis en voor iedereen, ook voor mensen die geen lid zijn van de bibliotheek.

De inloopspreekuren vinden plaats op: 14 en 21 maart van 9.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Dieren. En op 18 en 25 maart van 9.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Velp.

Tijdens de inloopspreekuren helpen medewerkers met: het checken of opnieuw activeren van je DigiD, het controleren van de papieren die nodig zijn om de aangifte te kunnen doen en het digitaal invullen van de Belastingaangifte.

Voor de inloopspreekuren geldt een vrije inloop; aanmelden is niet nodig. Iedereen die hulp nodig heeft bij het digitaal invullen van de belastingaangifte kan er terecht. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. De hulp is gratis voor mensen met een inkomensgrens tot 120% van het minimum.

In de Bibliotheek is een folder beschikbaar waarin staat hoe mensen zich kunnen voorbereiden. Deze informatie is ook hier te vinden.