Verenigingen

Lasergamen op zondagen in park Rosendael

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Scoutinggroep Lido ’76 organiseert op de zondagen 17 maart en 19 mei tussen 11.00 en 16.00 uur leuke activiteiten in park Rosendael. Op deze zondagen kunnen kinderen lasergamen maar ook broodjes bakken en Mega Twister spelen.

Tegen een kleine vergoeding voor een naturel broodje en een chocoladebroodje kunnen kinderen en volwassenen zelf heerlijke broodjes bakken op het voorterrein van het kasteel. Hier kan ook gratis worden deelgenomen aan Mega Twister.

Entreekaartje voor het park kosten 5 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen. Kijk voor meer info op www.glk.nl/rosendael.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten