Telecombinatie Velp zet beelden inbrekers online

Foto: Studio Rheden

VELP – Telecombinatie Velp kreeg begin deze week ’s avonds onverwachts bezoek van drie inbrekers die interesse hadden in nieuwe telefoons. Daarvan zijn ook bewegende beelden gemaakt en op het internet gezet door het bedrijf zelf. Telecombinatie Velp geeft 2.000 euro beloning voor de gouden tip.

De dieven hebben alleen demo-modellen gestolen en veel schade aangericht. Vanwege de wet op de privacy zijn de gezichten van de drie inbrekers niet herkenbaar, maar ze kunnen wel herkend worden door de manier van bewegen.

Daarnaast zijn er ook ooggetuigen die de inbraak hebben gezien. Beelden staan op Facebook.com/telecombinatie.velp. Maar de beelden zijn ook in de winkel zelf te bekijken.

Eigenaar Ronald van Maaren: “Om het drama compleet te maken. Randy Cremer en ik hebben de zaak net sinds 1 januari overgenomen. Dus extra balen. Maar gelukkig blijft het alleen bij schade en lastig te vervangen demotoestellen.”