Streeknieuws

Nieuwe bomen voor Grinthuizen in Rheden

Foto: Facebook gemeente Rheden

RHEDEN – Dorpswethouder Ronald Haverkamp plant op zaterdag 16 maart om 10.00 uur ook de eerste nieuwe boom in de wijk Grinthuizen in Rheden. Hierna plant een groep kinderen uit de wijk samen met ouders en medewerkers van de gemeente de overige bomen bij de parkeerplaats aan Tasveld.

Omdat de bomen die er stonden het minder goed deden dan gehoopt, heeft gemeente Rheden samen met wijkbewoners een nieuw bomenplan gemaakt.

Wijkbewoners gaven aan graag bloeiende bomen in de wijk te zien. Dit ziet er mooi uit en trekt bijen aan. De keuze is gevallen op sierkersen, lijsterbessen, een lindeboom en noten- en bijenbomen. Alle groenstroken zijn geadopteerd door bewoners, zij gaan het groen onderhouden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten