Streeknieuws

Busje met aanhanger van de weg bij Ellecom

Foto: Omroep Gelderland

ELLECOM – Op de A348 bij Ellecom is maandagmorgen een busje van de weg geraakt. Het busje reed met een aanhanger waarop een busje stond. De inzittende is ongedeerd.

 Het is nog niet bekend hoe het ongeluk is gebeurd. Mogelijk was de wind de oorzaak van het eenzijdig ongeval.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten