Verenigingen

Bingo zaterdagavond bij de Heiknüüters in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De Heiknüüters organiseren op zaterdag 16 maart weer het maandelijkse partijtje bingo in Rheden. Vanaf 19.30 uur kunt u weer terecht in het clublokaal aan de Worth-Rhedenseweg. Om 20.00 uur gaan de bingoballetjes weer rollen.

De opbrengst van de bingo wordt gebruikt voor de kosten van het sociale carnaval
zoals: het Rheejes Vermaeck voor de 50-plussers, de kindermiddag, de avond bij Rhederhof en kledij voor de dansgardes.

De volgende bingo avonden kunt u vinden op onze website bij komende activiteiten Die zijn op 20 april, 18 mei en 15 juni.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten