Lente concert in Spankeren

Foto: Pixabay

SPANKEREN – Stichting Dorpskerk Spankeren organiseert in de Dorpskerk op vrijdagavond 15 maart een Lenteconcert door theaterkoor Music for All. Na het geslaagde concert van vorig jaar wil de Stichting dit Lenteconcert graag in ere houden.

Theaterkoor Music for All uit Dieren zal vele liederen uit haar repertoire laten horen om alvast in de voorjaarsstemming te komen.

Music for All heeft 32 enthousiaste leden die onder leiding van dirigent Christan Grotenbreg die het publiek laten genieten van melodieën die iedereen kent uit musicals zoals The Sound of Music, Lion King en Fiddler on the Roof.

Dit jaar bestaat het koor 20 jaar. Dit jubileum staat gepland in Theothorne in Dieren op 5 en 6 oktober. Kaarten zijn te bestellen op Stichtingdorpskerkspankeren.nl.