Verenigingen

Er is nog plek voor vrijwilligers NL Doet bij Innoforte

Foto: Innoforte

RHEDEN – NL Doet organiseert ook dit jaar weer de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Bewoners en deelnemers van ouderenzorgorganisatie Innoforte kijken ernaar uit om ‘hun’ vrijwilligers-van-één-dag te ontmoeten op 15 en 16 maart.

Voor de vrijwilliger gaat het om een leuk klusje. Voor bewoners of deelnemers is het een gezellige activiteit. Wat de invalshoek ook is, voor beide partijen is het bijzonder om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met mensen die elkaar anders niet hadden leren kennen.

Lijkt het u leuk om deelnemers van de Serre te ondersteunen bij het maken van plantenbakken van gebruikt materiaal? Of bewoners van het Lorentzhuis te begeleiden bij een theatervoorstelling van theatergroep Rhederijckers? Of spelleider te zijn bij Oud Hollandse spellen in ’t Jagthuis? Meld u dan aan op www.NLdoet.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten