Verenigingen

Boekenweek start 24 maart in de Bibliotheek Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – In de regio Veluwezoom is van alles te doen rond de Boekenweek van 23 tot en met 31 maart. Diverse bedrijven hebben een gezamenlijk programma samengesteld rond het thema van de Boekenweek ‘De moeder de vrouw’.

Dit zijn de Bibliotheek Veluwezoom, boekhandel Jansen & de Feijter uit Velp, The Read Shop Dieren en Filmhuis Dieren.

Zondagmiddag 24 maart bijt Roos Schlikker, regelmatig tafeldame in ‘De Wereld Draait Door’, het spits af met een ‘meet & greet’ in de Bibliotheek Dieren van 14.00 tot 16.00 uur over haar boek ‘Moeder van glas’. Kijk voor meer info op: www.bibliotheekveluwezoom.nl/boekenweek

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten