Verenigingen

Lammetjes adopteren op Lammetjesdag: zondag 31 maart

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Ook dit jaar is het weer mogelijk om een lammetje te adopteren in Rheden. Burgers en bedrijven kunnen al voor 25 euro een lammetje adopteren om zo de Rhedense Schaapskudde te ondersteunen.

Dit kan via www.schaapskudde.nl, maar ook op Lammetjesdag: zondag 31 maart in de Schaapskooi.

Dit jaar zal Rhedens Dorpsbelang de schaapskudde ook financieel ondersteunen door meerdere lammetjes te adopteren. Dit gebeurt op zaterdag 16 maart om 14.00 uur in de Schaapskooi. Burgemeester Carol van Eert is zal deze adoptie ook bijwonen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten