Streeknieuws

Natte boomplantdag in wijk Grinthuizen

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Dorpswethouder Haverkamp heeft zaterdagmorgen samen met een groep kinderen bomen geplant in de nieuwe wijk Grindhuizen. De groenvoorziening in de wijk is afgelopen dagen verbeterd en de nieuwe bomen dragen bij aan groene uitstraling in de wijk. De weersomstandigheden zaten niet geheel mee, maar dit weerhield de kinderen er niet van om dit goede werk te verrichten.

Wijkbewoners gaven aan graag bloeiende bomen in de wijk te zien. Dit ziet er mooi uit en trekt bijen aan. De keuze is gevallen op sierkersen, lijsterbessen, een lindeboom en noten- en bijenbomen. Alle groenstroken zijn geadopteerd door bewoners, zij gaan het groen onderhouden.

Foto: Studio Rheden

De gemeente Rheden heeft de intentie uitgesproken dat ieder kind in zijn of haar basisschooltijd een boom aanplant in de gemeente.

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten