Verenigingen

Start to Run bij AV –Gelre in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De lente is aantocht, dat betekent hardlopen. Zaterdag 23 maart om 11 uur gaan ze in Dieren weer van start met de ‘Start2Run’ hardloopcursus.

Sportvereniging AV- Gelre heeft inmiddels jarenlange ervaring met het geven van basiscursussen hardlopen. Met een uitgekiend programma en enthousiaste, professionele begeleiding is het doel daar op verstandige en ontspannen wijze te leren hardlopen. Het doel is in 8 weken 3 kilometer lang in je eigen tempo hardlopen.

Op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur wordt deze cursus aangeboden bij het clubhuis aan de Kolonieweg in Dieren. Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten