Streeknieuws

VVD staat weer bovenaan in gemeente Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De stembureaus zijn gesloten, de stemmen zijn geteld. Hoe is er in de gemeente Rheden gestemd? VVD kreeg dit jaar weer de meeste stemmen net als in Rozendaal. De opkomst was met 59,2% redelijk goed. De opkomst in Rozendaal was dit jaar 79,6 procent. 

Overzicht
VVD kreeg 14,6% en zakte 1,7.
GroenLinks kreeg 12,9% en steeg 5,9
Forum v. Democratie kreeg 12,1% en steeg ook 12,1.
PvdA kreeg 11,9% en steeg 0,8.
CDA kreeg 8,9% en zakte 3,1.
D66 kreeg 8,1% en zakte 6,7.
SP kreeg 7,8% en zakte 7,7.
PVV kreeg 6,4% en zakte 3,5.
Partij v.d. Dieren kreeg 6,2% en steeg 1,7.
ChristenUnie kreeg 4,2% en steeg 1,2.
50Plus kreeg 3,6% en steeg 1,1.
Lok. GE – Code Oranje kreeg 1,5% en steeg 1,5.
Denk kreeg 0,9% en steeg 0,9.
SGP kreeg 0,5% en zakte 0,1
Jezus Leeft kreeg 0,1% en steeg 0,1.
Overige PS2015 staat op 0.

 

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten