Streeknieuws

Partytent kiest luchtruim door harde wind

Foto: Brandweer Facebook / Omroep GLD

SPANKEREN – Maandagmiddag was er in heel Gelderland regelmatig sprake van harde windvlagen. Maar een uit de kluiten gewassen partytent in Spankeren was daar niet tegen bestand. Het gevaarte belandde in een boom en zorgde zo voor een gevaarlijke situatie.

De brandweer kwam ter plaatse om de boel op te ruimen. De tent lag volledig in de vernieling; de tentstangen waren krom geslagen en de tent was op meerdere plekken gescheurd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten