Verenigingen

Alpe d’Huzes bij sportvilla LOMAR

Foto: Sportvilla Lomar

DIEREN – Sportvilla LOMAR  staat binnenkort in het teken van het KWF. Dan wordt er een speciale marathon spinning georganiseerd. Ook worden er een aantal groepslessen gehouden en kunnen de sporters gezamelijk een pastamaaltijd eten.

De opbrengst gaat naar het KWF voor de kankerbestrijding. De inschrijving is inmiddels geopend. De marathon is op zondag 31 maart vanaf 10.00 uur. De maaltijden worden geserveerd vanaf 12.00 uur.

Sportvilla LOMAR is te vinden aan de Adm. Helfrichlaan 89A in Dieren. Inschrijven kan via de website www.lomarsportvilla.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten