Rhedens Dorpsbelang organiseert jaarlijkse ledenvergadering

Foto: Studio Rheden

RHEDEN- De belangenvereniging Rhedens Dorpsbelang houdt haar jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op donderdagavond 28 maart in het restaurant van Rhederhof aan de Worth-Rhedenseweg 51 in Rheden om 20.00 uur. Hoofdgast is wethouder mevrouw Gea Hofstede.

Naast de gebruikelijke huishoudelijke onderwerpen als bestuursverkiezing en financieel verslag, worden er presentaties gegeven.

Lucia Stortelder van Stichting Onderdak zal iets vertellen over “begeleid wonen” en Ingrid Jansen van RadarUitvoering Oost zal uitleggen hoe wij “de buurt nog gezelliger” kunnen maken.

Met wethouder mevrouw Gea Hofstede gaat men in gesprek om te zien wat bewoners uit de gemeente moeten doen en wat de gemeente kan betekenen om de leefbaarheid van ons dorp te vergroten. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.