Verenigingen

Voorjaarsconcert Koninklijke Rosendaalsche Kapel

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De Koninklijke Rosendaalsche Kapel geeft zondag 31 maart haar traditionele voorjaarsconcert. Het jazzorkest, onder leiding van Rudy Böhmer, trapt af om 14.30 uur. Zij spelen o.a. dixielandjazz en zullen vooral swingende muziek laten horen.

Na de korte pauze is het de beurt aan de harmonie van de KRK, gedirigeerd door Michel Jalink. Ook dit optreden heeft van alles in huis, van mars tot klassiek en van pop tot Fly me to the moon.

Iedereen is welkom in Het Rhedens op de 31e maart om 14.30 uur bij Het Rhedens aan de Kleiberglaan 1 in Rozendaal. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten