Streeknieuws

Lijk gevonden in IJssel bij Rheden

Veerpontje in Rheden. Foto: Studio Rheden

RHEDEN – In de IJssel bij Lathum is woensdag een lichaam gevonden. Het is nog onduidelijk hoe lang het stoffelijk al in het water lag.

Het lichaam lag in het water bij het fietsveer tussen Lathum en Rheden. Een medewerker van Rijkswaterstaat wees de politie op het lichaam.

Het stoffelijk overschot wordt geborgen en de politie is bezig met onderzoek en identificatie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten