Maand lang groot onderhoud op A325 richting Nijmegen

Foto: archief Studio Rheden

ARNHEM – Provincie Gelderland gaat groot onderhoud plegen aan de A325 / Pleijroute (N325). De asfaltlaag wordt tussen 8 juli en 25 augustus vervangen én de vangrail gerenoveerd. Er wordt 7 dagen per week gewerkt. Ook ’s nachts. De snelheid gaat dan naar 70 km per uur.

Aan de N325 komen vier pechhavens. De impact van de werkzaamheden raakt de hele regio Arnhem-Nijmegen vanwege de wegafsluitingen op de drukste N weg van Nederland met 80.000 voertuigen per dag.

Er moet rekening worden gehouden met een vertraging van 15 tot 20 minuten bij het inplannen van de reistijd.

De werkzaamheden vinden plaats op de A325 van knooppunt Ressen tot Nijmeegseplein (Arnhem – GelreDome) N325 van Nijmeegseplein in Arnhem tot knooppunt Velperbroek (A12 – Pleijroute). Deze werkzaamheden komen boven op de werken aan de Waalbrug in Nijmegen die al veel impact hebben op het verkeer.