Streeknieuws

Steekincident bij tankstation Velp, verdachte opgepakt

Foto: Studio Rheden

VELP – Bij het Esso-tankstation aan het Velperbroekcircuit in Velp is vrijdagmorgen iemand gewond geraakt bij een steekincident. Er is een verdachte aangehouden. Het steekincident gebeurde rond 9.45 uur. Wat er precies gebeurde, is nog niet duidelijk.

Volgens een videocorrespondent van Omroep Gelderland is het slachtoffer een vrouw en is ze gewond geraakt aan een arm. Ze is in de ambulance behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verdachte is volgens de videocorrespondent een man.

Het tankstation werd korte tijd afgezet met rood-witte linten, zo is te zien op onderstaande beelden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten