Dankzij VriendenLoterij halen clubs 15,876 euro op

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Velp hebben 4 verenigingen dankzij hun achterban in 2018 veel geld opgehaald dankzij de VriendenLoterij. In totaal kwam er 7.661 euro extra binnen in de clubkas door VriendenLoterij. DVOV haalde het hoogste bedrag op, namelijk 3.794 euro.

In Rheden werd 4.199 euro opgehaald voor 2 verenigingen. March en Showband Rheden haalde het hoogste bedrag op, namelijk 4.104 euro. In Dieren hebben 6 verenigingen 4.016 euro opgehaald. Dierensche Boys haalde het hoogste bedrag op, namelijk 2.498 euro. In totaal hebben de clubs 15,876 euro opgehaald.

De achterban steunt haar vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee wordt meegespeelt gaat direct naar de clubkas. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.