Verenigingen

Lammetjes adopteren op Lammetjesdag: zondag 31 maart

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Ook dit jaar is het weer mogelijk om een lammetje te adopteren in Rheden. Burgers en bedrijven kunnen al voor 25 euro een lammetje adopteren om zo de Rhedense Schaapskudde te ondersteunen.

Dit kan via www.schaapskudde.nl, maar ook op Lammetjesdag: zondag 31 maart in de Schaapskooi van 10 tot 16 uur. Dit jaar wordt het voor de 25ste keer georganiseerd.

Op 1 februari van dit jaar is het eerst lammetje in Rheden geboren en in de weken daarna zijn uiteindelijk 138 lammetjes hier geboren.

Burgemeester Carol van Eert en wethouder Cultuur, Marc Budel, openen lammetjesdag om 10.30 uur. Naar verwachting bezoeken 6.000 mensen lammetjesdag om lammetjes te adopteren, demonstraties schapen drijven te zien, te leren over schapen, de honden en het werk van de Rhedense Schaapskudde.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten