Dieren heeft weer licht, veel andere plaatsen nog zonder

Foto: StudioRheden

DIEREN – In Dieren was het maandagavond in zeker twintig straten pikkedonker. Die straten zaten namelijk allemaal zonder straatverlichting. In andere plaatsen in Gelderland deed de verlichting het ook niet even goed, zo blijkt uit reacties.

Waarom de verlichting het niet deed is nog niet bekend. Volgens een inwoner van Dieren is het al de tweede avond op rij dat de verlichting het niet deed. Netbeheerder Liander meldde maandagavond geen storingen in Dieren.

Maar niet alleen in Dieren brandt de straatverlichting niet. Uit steeds meer plaatsen in Gelderland kwam er een reactie dat de lampen het niet doen. En ook uit Duiven, Eefde, Vorden, Nunspeet en Renkum komen meldingen binnen dat de verlichting het niet doet.