Streeknieuws

Dieren heeft weer licht, veel andere plaatsen nog zonder

Foto: StudioRheden

DIEREN – In Dieren was het maandagavond in zeker twintig straten pikkedonker. Die straten zaten namelijk allemaal zonder straatverlichting. In andere plaatsen in Gelderland deed de verlichting het ook niet even goed, zo blijkt uit reacties.

Waarom de verlichting het niet deed is nog niet bekend. Volgens een inwoner van Dieren is het al de tweede avond op rij dat de verlichting het niet deed. Netbeheerder Liander meldde maandagavond geen storingen in Dieren.

Maar niet alleen in Dieren brandt de straatverlichting niet. Uit steeds meer plaatsen in Gelderland kwam er een reactie dat de lampen het niet doen. En ook uit Duiven, Eefde, Vorden, Nunspeet en Renkum komen meldingen binnen dat de verlichting het niet doet.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten