Welke naam krijgt het nieuwe zwembad in Velp

Ontwerp nieuw zwembad in Velp. Foto: gemeente Rheden.

DE STEEG – Gemeente Rheden vroeg inwoners eind januari mee te denken over een naam voor het nieuwe zwembad aan de Gruttostraat in Velp. Omwonenden en gebruikers selecteerden samen met de gemeente 2 namen waaruit inwoners nu de definitieve naam kiezen.

Er kwamen ruim 250 ideeën van inwoners binnen. De 2 geselecteerde namen zijn:

–      Het Biljoenbad

–      Het Gruttobad

Inwoners kunnen nu stemmen op hun favoriete naam. Reageren kan tot en met 17 april via en met de bon in de Regiobode van 10 april. Het zwembad krijgt de naam met de meeste stemmen. De naam wordt begin mei onthuld.

De verwachting is dat de eerste baantjes na de zomer van 2020 getrokken kunnen worden. Het zwembad is bedoeld voor álle inwoners van de gemeente Rheden en omstreken.

Meer informatie is te vinden op http://www.rheden.nl/nieuwzwembad