Streeknieuws

Welke naam krijgt het nieuwe zwembad in Velp

Ontwerp nieuw zwembad in Velp. Foto: gemeente Rheden.

DE STEEG – Gemeente Rheden vroeg inwoners eind januari mee te denken over een naam voor het nieuwe zwembad aan de Gruttostraat in Velp. Omwonenden en gebruikers selecteerden samen met de gemeente 2 namen waaruit inwoners nu de definitieve naam kiezen.

Er kwamen ruim 250 ideeën van inwoners binnen. De 2 geselecteerde namen zijn:

–      Het Biljoenbad

–      Het Gruttobad

Inwoners kunnen nu stemmen op hun favoriete naam. Reageren kan tot en met 17 april via en met de bon in de Regiobode van 10 april. Het zwembad krijgt de naam met de meeste stemmen. De naam wordt begin mei onthuld.

De verwachting is dat de eerste baantjes na de zomer van 2020 getrokken kunnen worden. Het zwembad is bedoeld voor álle inwoners van de gemeente Rheden en omstreken.

Meer informatie is te vinden op http://www.rheden.nl/nieuwzwembad

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten