Verenigingen

Balletvoorstelling voor jong en oud in Theothorne

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Het sprookje ‘De Kikkerkoning’ omgevormd tot een balletvoorstelling voor jong en oud. Danstheater LethDansant laat het op zondagmiddag 7 april zien bij Theater RhederArt in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren.

Het is het sprookje van de koning die door een heks in een lelijke kikker wordt veranderd. De koning moet hopen op iemand die hem lief vindt en hem weer koning maakt. Is het misschien de prinses met de gouden bal?

Het ballet duurt ongeveer een uur. De voorstellingen van LethDansant zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en voor volwassenen (‘tot 80-plus’). Het begint om 15.00 uur en kaarten bestellen kan via: www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten