Verenigingen

Toneelgroep Troep speelt Theevisite van Harold Pinter

Foto: logo Troep

LAAG-SOEREN – Troep speelt dit jaar een nieuw toneelstuk in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren aan de Harderwijkerweg 25A. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 6 april en zaterdag 13 april om 20.30 uur en op zondag 14 april om 14.30 uur. De kaartjes kosten 10 euro.

In het stuk neemt Troep u een paar dagen mee in het leven van de succesvolle zakenman in sanitair, Robbert Sisson. Hij is weduwnaar, heeft twee dochters en gaat trouwen met een veel jongere vrouw, Diana.

Deze absurdistische voorstelling geeft een intrigerende kijk op de onderliggende verhoudingen. Dit levert zowel komische als tragische situaties op.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten