Verenigingen

Trio Carmo geeft concert in Dingenfabriek Velp

Foto: Trio Carmo

VELP – Het Trio Carmo geeft op zondag 14 april een optreden in de Dingenfabriek aan de Bergweg 24A in Velp. Trio Carmo  bestaat uit zangeres Maria Joāo Carmo, Anna Oerlemans (gitaar) en Jos Dingelhoff (fluit). Op het programma werken van onder andere Diabelli, Poulenc, Cordero, Dowland ,Händel ,Tedesco ,Piazzolla e.a.

Het optreden is meteen het eerste voor Trio Carmo in Velp. Info en reserveren kan op www.facebook.com/triocarmo. Bellen kan ook naar 026 – 3647815 of mailen via ria_bosveld@hotmail.com. De entreekosten zijn 15.00 euro. Het kamerconcert in de Dingenfabriek begint om 15.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten