Verenigingen

Familiewandeling van mierenhoop tot paardenpoep

Foto: Karin Otermann

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt 13 april een familiewandeling door de bossen bij de Zijpenberg bij Velp. De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats de Zijpenberg, kruising Beekhuizenseweg / Snippendaalseweg ten noorden van Velp.

Samen met het gezin kunt u bij de ruïne Herikhuizen zien hoe de bosmier zijn nest heeft gemaakt, waar de zwijnen een bad nemen en horen waarom dode bomen zo belangrijk zijn voor de natuur.

De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang en duurt ongeveer 2 uur. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten