Verenigingen

Orkest de Ereprijs speelt composities leerlingen

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Dertien bovenbouwleerlingen van Het Rhedens Rozendaal hebben voor het examenvak muziek diverse composities geschreven. Vrijdag 12 april wordt het project afgerond met een eenmalig concert. De door de leerlingen geschreven composities worden dan uitgevoerd door Orkest de Ereprijs, onder leiding van Wim Boerman.

Het is de vierde keer dat dit project op Het Rhedens Rozendaal wordt uitgevoerd. Het concert vindt plaats in de aula van Het Rhedens Rozendaal aan de Kleiberglaan 1. Het begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten