Verenigingen

Kroeseboomdag van en voor inwoners van Rheden

Foto: Buurtvereniging Stenfert

RHEDEN – Kroeseboomdag komt er weer aan. Op vrijdag 12 april van 17:00 tot 20:00 uur nodigen de basisschool De Rheder Enk, de Mauritiusschool en kinderopvang Puck en Co, ook wel de ‘De Kroeseboom’, alle inwoners van Rheden uit voor een gezellige ( rommelmarkt) avond.

Wat is er te doen? Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen geschminkt worden, er zijn allerlei lekkere dingen te eten en u kunt genieten van muziek.

SC Rheden komt zelfs een voetbal clinics geven. Daarnaast zijn er diverse leuke standhouders zoals De Cirkel, Stichting Rhevak en de politie. Meer info staat op www.facebook.com/kroeseboomdag

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten