Verenigingen

Viva la Diva: tweedehands mode voor eersteklas vrouwen

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Tijdens Markt op Steeg, op zaterdag 20 april, wordt Kerk op Steeg omgetoverd tot heuse markthal. Vrouwen van jong tot oud kunnen dan van 10.00 tot 12.00 uur snuffelen tussen kramen vol hippe tweedehands kleding, schoenen, sieraden en andere accessoires.

Wilt u zelf kleding of andere modespulletjes inbrengen voor de verkoop? Dan kunt u een envelop met een nummer en prijskaartjes kopen (2 euro per envelop met 25 kaartjes) bij Bakkerij Tom van Otterloo en Cafetaria De Linde aan de Hoofdstraat in De Steeg.

De opbrengst van Viva la Diva is voor het behoud van Kerk op Steeg.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten