Streeknieuws

Brand in washok, hotel in Ellecom ontruimd

Foto: Studio Rheden

ELLECOM – Het Fletcher-hotel in Ellecom is woensdagmiddag ontruimd vanwege een brand in het washok. De brandweer moest eraan te pas komen om de vlammen te blussen. Het vuur werd iets voor 17.00 uur ontdekt. De bhv ontruimde vervolgens het hotel aan de Zutphensestraatweg en alarmeerde de brandweer.

De brandweer had de brand al snel onder controle. De brand is ontstaan in de droger, die samen met de wasmachine naar buiten is gebracht. Daar werd de brand geblust.

Het hotel heeft lichte rook- en brandschade opgelopen. Nadat de brandweer geventileerd had, konden de gasten weer naar binnen. Het Fletcher Landgoed Hotel Avegoor beschikt over 73 hotelkamers.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten