Verenigingen

Open Coffee voor ondernemers in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Boekhandel Jansen de Feijter in Velp kunnen op donderdag 25 april tussen 9 en 11 uur alle ondernemers (groot en klein) uit de gemeenten Rheden en Rozendaal komen netwerken. Deze keer is de entree wel 6 euro.

Dit houdt in dat ondernemers onder het genot van een kop koffie of thee andere ondernemende mensen kunnen ontmoeten.

Heb je Open Coffee nog nooit bezocht als ondernemer of wil je ‘iets’ voor jezelf te beginnen, maar weet je niet waar te beginnen? Ga dan langs, aanmelden is niet verplicht. Meer informatie staat op www.Oc-velp.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten