Verenigingen

Zaterdag in De Steeg weer een jaarlijkse Markt op Steeg

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – De jaarlijkse Markt op Steeg is dit jaar op 21 april van 10.00 tot 16.00 uur. De Markt op Steeg wordt gehouden op de Prinses Amaliahoek in De Steeg. 

Op de markt is van alles te vinden. Het is een markt met antiek, kunst(nijverheid), boeken, stekken en planten, streekproducten, wijn, zelf gemaakte spullen en nog veel meer.

De kerk tegenover de markt wordt voor Viva la Diva omgebouwd tot echte markthal. Vrouwen van jong tot oud kunnen daar snuffelen tussen kramen vol tweedehands kleding, schoenen, sieraden en andere accessoires van 10.00 tot 12.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten