Streeknieuws

Werkzaamheden fietspad tussen Dieren en Ellecom

Foto: Pixabay

ELLECOM – Wegwerkers starten op dinsdag 23 april in opdracht van de gemeente Rheden met het verharden van het laatste stuk fietspad tussen Dieren (verpleeghuis Intermezzo) en de Lange Juffer. Hiermee wordt er een alternatief gecreëerd voor de huidige fietsroute die door de komst van de Traverse Dieren iets langer is.

Tijdens de werkzaamheden is het fietspad drie weken volledig afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Burgemeester de Bruinstraat en de Postroute (langs kwekerij en wijngaard).

Fietspad Schapenbergweg
Het fietspad is, omdat het in een natuurgebied ligt, alleen toegankelijk tussen zonsopkomst en zonsondergang. Er komt geen verlichting en er wordt in de winter niet gestrooid.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten