Verenigingen

Inschrijving voor de Liemers Posbankloop geopend

Foto: Posbankloop

RHEDEN – De inschrijving voor de Liemers Posbankloop die dit jaar ook weer over de Posbank in Rheden loopt, is weer geopend. Ondertussen mag het wel een traditie heten dat er op de laatste zondag van juni gewandeld kan worden bij de Liemers Posbankloop wandeltochten.

Ook dit jaar is er weer een keuze uit de 30 en 40 kilometer “Door de Liemers” en de 50 of 80 kilometer “Liemers Posbankloop” wandeltochten.

Inschrijven kan tot en met 23 juni. Kijk voor inschrijven en meer informatie op www.liemersposbankloop.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten