Kinderen door Gelrepas gratis mee met Ome Joop’s Tour

Foto: Ome Joop’s Tour

RHEDEN – De Gelrepas stelt mensen, die het financieel minder hebben, in staat tóch deel te kunnen nemen aan een groot aantal sociaal-maatschappelijke activiteiten zoals een dagje uit, het volgen van cursussen, bezoek aan een theater, concerten of lid worden van een sportinstantie.

Houders van de Gelrepas, die gratis wordt verstrekt, kunnen met korting deelnemen aan bovengenoemde activiteiten, Dit jaar ook aan Ome Joop’s Tour omdat de Gelrepas dit jaar 25 jaar bestaat .

Gezinnen die in het bezit zijn van de Gelrepas waarvan de kinderen al hebben ingeschreven én hebben betaald voor de editie van 2019, krijgen het inschrijfgeld teruggestort door Ome Joop’s Tour. Aanmelden voor Ome Joop’s Tour kan nog steeds op www.omejoopstour.nl.