Verenigingen

Rhedens Fanfare Corps organiseert moederdagconcert en bloemenactie

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Het Rhedens Fanfare Corps organiseert evenals voorgaande jaren in het Moederdag weekend weer een bloemen actie. Deze wordt gehouden op vrijdag 10 mei tussen 14.00 en 19.00 uur bij het clubgebouw aan de Mauritiusstraat 58 in Rheden en op 11 mei tussen 10.00 en 15.00 uur.

Er is volop keus uit diverse soorten zoals bv.: Geraniums, Vlijtige Liesjes, Begonia’s en Spaanse Margrieten waardoor de verenigingskas weer gesteund wordt.

Om het weekend compleet te maken geeft het Rhedens Fanfare Corps op zondag 12 mei om 15.00 uur een Moederdagconcert in Partycentrum “Ons Huis” o.l.v. dirigent Harry van Bruggen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten