Verenigingen

Gestampte Meisjes bij Theater RhederArt

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Drie cabaretières vinden dat het tijd is om de man weer op een voetstuk te zetten. Ze noemen zich Gestampte Meisjes en doen met hun missie, ‘Ballen 2.0’, op zaterdag 11 mei ook Theater RhederArt in Dieren aan in de schouwburgzaal van Theothorne.

De man is door de emancipatie van de vrouw onzeker geworden. En #metoo deed er nog een schepje bovenop. De Gestampte Meisjes geven mannen een steuntje in de rug. Ze hebben mannen wel degelijk nodig.

‘Ballen 2.0’ is een onderzoek naar wat mannen nu eigenlijk willen, naar wat vrouwen van mannen willen en naar wat we nu het liefste van elkaar willen. En willen De Gestampte Meisjes allemaal eigenlijk wel hetzelfde? Kaarten bestellen kan op www.rhederart.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten