Verenigingen

Ontdek de geschiedenis van het onderwijs op Rozendaal

Foto: Kasper Siebrands

ROZENDAAL – Op de Torckschool, de vroegere dorpsschool van Rozendaal, is op 11 en 12 mei een tentoonstelling over de geschiedenis van het onderwijs. De tentoonstelling “De lange weg van les bij de koster tot Dorpsschool 3.0” laat de bezoekers zien hoe het onderwijs zich ontwikkeld heeft en hoe de je dat in Rozendaal kunt zien in de gebouwen en in het reilen en zeilen van de school.

De Torckschool aan de Rosendaalselaan 3 is op zaterdag 11 en zondag 12 mei geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Op zondag 12 mei organiseert de Oudheidkundige Kring naast haar 65-jarig jubileum ook een historische wandeling. Deze start om 13.00 uur op de muziekkoepel bij The Hunting Lodge.

Het is de tweede in de reeks die de Oudheidkundige Kring dit jaar in de dorpen in de gemeente Rheden en Rozendaal organiseert. Meer informatie over het jubileumjaar is hier te vinden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten