Verenigingen

IVN-excursie over bruikbare natuur

Foto: IVN

LAAG-SOEREN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 12 mei een wandelexcursie over bruikbare natuur. De start is om 14.00 uur bij de Parkeerplaats van camping De Jutberg in Laag-Soeren.

Vragen als hoe zit dat nou met vuur en tonderzwammen, groeien er eetbare planten langs de Veluwezoom en kan je echt touw maken van planten, worden tijdens deze excursie behandeld? Als u benieuwd bent naar de antwoorden en meer, loop dan zondag 12 mei mee met de gidsen van het IVN.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten