Verenigingen

Vael Ouwe start dit jaar op zaterdag 15 juni

Foto: RTC de Veluwerijders

DIEREN – De 43ste Vael Ouwe fietstoertocht leidt zaterdag 15 juni door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De routes leiden dit jaar voor het grootste gedeelte over de Veluwe en door het Nationaal Park Veluwezoom.

Alle routes van deze fietsklassieker zijn dit jaar vernieuwd. De lengte van de te verrijden route bepaal jezelf. Zo is er ook een route van 50 km voor bijvoorbeeld het gezin. Ben jij een sportieve fietser die wat meer wil worden uitgedaagd dan kun je kiezen voor een route van 100 of 160 km. Laatste afstand telt mee voor het klimmersbrevet.

Inschrijven kan nu al op de website van Vael Ouwe maar ook op de dag zelf bij de start.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten