Verenigingen

Vernieuwde Bibliotheek Dieren gaat 3 juni open

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – De verbouwing van De Bundel in Dieren verloopt voorspoedig. De planning is dat de vernieuwde Bibliotheek Dieren vanaf 3 juni open gaat voor het publiek. In de week ervoor, van maandag 27 mei tot en met 2 juni, is de bibliotheek gesloten. In deze week verhuizen alle materialen terug van de tijdelijke locatie aan de Wilhelminaweg naar het Ericaplein.

Samen in De Bundel
In de nieuwe Bundel zijn straks de bibliotheek, Cultuurbedrijf RIQQ, het gemeentelijk serviceloket, de Rabobank en de Speel-o-theek Dieren gevestigd.

Er is ruimte voor activiteiten die de verschillende organisaties aanbieden; een leslokaal, een spreekkamer en een grote ruimte met een tribune, waar voorstellingen en presentaties gegeven zullen worden.

Ruimere openingstijden
De nieuwe Bibliotheek Dieren is vanaf 3 juni 2019 ruimer geopend. Op zaterdag is de openstelling verdubbeld. De avondopenstelling van de vrijdag verschuift naar de donderdag. Dan is de Bibliotheek Dieren tot 19.00 uur geopend.

Officiële opening
In het najaar van 2019 wordt de nieuwe Bundel officieel geopend. Iedereen is dan welkom om te komen proosten op het feit dat Dieren een prachtig multifunctioneel gebouw rijker is geworden!

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten