Vernieuwde Bibliotheek Dieren gaat 3 juni open

Foto: Bibliotheek Dieren

DIEREN – De verbouwing van De Bundel in Dieren verloopt voorspoedig. De planning is dat de vernieuwde Bibliotheek Dieren vanaf 3 juni open gaat voor het publiek. In de week ervoor, van maandag 27 mei tot en met 2 juni, is de bibliotheek gesloten. In deze week verhuizen alle materialen terug van de tijdelijke locatie aan de Wilhelminaweg naar het Ericaplein.

Samen in De Bundel
In de nieuwe Bundel zijn straks de bibliotheek, Cultuurbedrijf RIQQ, het gemeentelijk serviceloket, de Rabobank en de Speel-o-theek Dieren gevestigd.

Er is ruimte voor activiteiten die de verschillende organisaties aanbieden; een leslokaal, een spreekkamer en een grote ruimte met een tribune, waar voorstellingen en presentaties gegeven zullen worden.

Ruimere openingstijden
De nieuwe Bibliotheek Dieren is vanaf 3 juni 2019 ruimer geopend. Op zaterdag is de openstelling verdubbeld. De avondopenstelling van de vrijdag verschuift naar de donderdag. Dan is de Bibliotheek Dieren tot 19.00 uur geopend.

Officiële opening
In het najaar van 2019 wordt de nieuwe Bundel officieel geopend. Iedereen is dan welkom om te komen proosten op het feit dat Dieren een prachtig multifunctioneel gebouw rijker is geworden!