Streeknieuws

Bouw nieuwe zwembad in Velp maandag van start

Foto: Gemeente Rheden

VELP – Maandag start Vaessen Algemeen Bouwbedrijf B.V. met het inrichten van het bouwterrein op de hoek van de Reigerstraat en de Gruttostraat in Velp voor de bouw van het nieuwe zwembad. Er wordt onder andere verharding aangebracht en bouwhekken en bouwketen geplaatst.

Op maandagmiddag 20 mei is de officiële feestelijke start van de bouw van het zwembad, dat vorig jaar de Innovatieprijs Zwembaden won. Die middag wordt ook de naam van het zwembad bekendgemaakt.

Direct aanwonenden en eventuele gebruikers zijn door wethouders Marc Budel en Gea Hofstede uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten