Streeknieuws

Nieuwe startplaats clubtochten RTC de Veluwerijders

Foto: RTC de Veluwerijders

DIEREN – Na jaar en dag de clubtochten te zijn gestart aan de Roodborstlaan, heeft de toerfietsclub RTC de Veluwerijders per 1 mei z’n startplaats verplaatst naar de Admiraal Helfrichlaan.

Het bekende vertrekpunt van de Veluwerijders bij Cafetaria Looman bestaat niet meer.  Met name omwonenden hadden de club verzocht een andere startplaats te zoeken.

Per 1 mei is dat gelukt. Na overleg met Louis Hendriks van Sportvilla Lomar is het vertrekpunt verplaatst naar het parkeerterrein van de Sportvilla. Daar staat intussen ook een eigen Veluwerijdersbankje.

Foto: Studio Rheden

Tevens hebben de wielrenners de mogelijkheid om in de Sportvilla voorafgaand aan de clubtocht wat te drinken en gebruikt te maken van de toiletten.

Toerfietsclub RTC de Veluwerijders en Louis Hendriks van Sportvilla Lomar zijn tevreden over deze vorm van samenwerking.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten